APK Keuring

Weer veilig onderweg

Wilt u een afspraak maken voor het APK keuren van uw auto? Of bent u er niet helemaal zeker van wanneer uw APK vervalt? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder en adviseren u zonder problemen. Het is van belang dat u uw APK keuring tijdig laat doen om een boete en een onveilige situatie te voorkomen.

Schuiterd-DSCF2971

Schuiterd Autotechniek - APK Keuring

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het APK keuren van uw auto? Schuiterd Autotechniek uit Nijverdal is een RDW erkend autobedrijf en APK Keuringsstation werkzaam in Nijverdal / Hellendoorn en omstreken. De APK keuring word zorgvuldig uitgevoerd en geen punt word overgeslagen en alles word keurig genoteerd.

Géén verrassingen

Mochten er tijdens de APK keuring afwijkingen worden geconstateerd zullen wij de reparaties ook voor u uitvoeren. Omdat service bij ons hoog om het vaandel staat zullen wij u hier telefonisch van op de hoogte stellen, zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. De reparaties en eventuele onderhoudswerkzaamheden worden uit gevoerd door ons professionele medewerkers.

Wij geven altijd een transparant keuringsoordeel, zo weet u waar u aan toe bent en wordt uw APK keuring niet onnodig duur. We zullen waar nodig natuurlijk ook altijd adviseren op komende slijtage, we voorzien dan ook graag in het onderhoud van uw auto.

Wanneer moet mijn auto gekeurd worden?

Wilt u graag weten wanneer de APK van uw auto vervalt en wanneer deze uiterlijk weer opnieuw gekeurd dient te zijn? Volg dan deze link en voer hier uw kenteken in, onder het kopje 'vervaldata en historie' vindt u de vervaldatum van uw APK.

Ga naar de APK checker >

2 Jaar Garantie

Op onderdelen en onderhoud

Persoonlijk

Altijd tijd voor de klant

Betaalbaar

En geen verborgen kosten