Over ons

Schuiterd Autotechniek

Bij Schuiterd Autotechniek uit Nijverdal is het leveren van service en kwaliteit vanzelfsprekend. Wij zijn zuinig op onze klanten en vinden een persoonlijke benadering in een gemoedelijke sfeer dan ook erg belangrijk.

Ons bedrijf is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Carprof. Onze professionele manier van werken kenmerkt zich door het leveren van topkwaliteit.

Schuiterd_Autotechniek_59 Schuiterd_Autotechniek_1 Schuiterd_Autotechniek_10

Verkoop van auto's

Wij bieden steeds een wisselend aanbod van occasions. U kunt bij ons terecht voor zowel de in- als verkoop van alle merken auto’s voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Het aanbod is zeer breed, van elk bouwjaar in diverse prijsklassen. Hebben wij de auto die u zoekt niet staan? Dan zoeken wij die voor u, via ons zeer uitgebreide netwerk door heel Nederland.

Altijd welkom

Rij gerust eens langs bij Schuiterd Autotechniek in Nijverdal. U kunt rekenen op een gastvrije ontvangst. Onder het genot van een kopje koffie nemen wij de tijd voor u en adviseren graag bij het maken van de juiste keuze. Of wilt u gewoon eens even rondkijken? Ook dat kan natuurlijk.

2 Jaar Garantie

Op onderdelen en onderhoud

Persoonlijk

Altijd tijd voor de klant

Betaalbaar

En geen verborgen kosten