Over ons

Schuiterd Autotechniek

Bij Schuiterd Autotechniek uit Nijverdal is het leveren van service en kwaliteit vanzelfsprekend. Wij zijn zuinig op onze klanten en vinden een persoonlijke benadering in een gemoedelijke sfeer dan ook erg belangrijk.

Ons bedrijf is een universeel autobedrijf en aangesloten bij Carprof. Onze professionele manier van werken kenmerkt zich door het leveren van topkwaliteit.

Schuiterd-DSCF2997 Schuiterd_Autotechniek_10 Schuiterd-DSCF2919

Schuiterd Autotechniek | Auto onderhoud, reparatie, inkoop en verkoop

De autogarage Schuiterd Autotechniek is in 2007 opgericht door Dennis Schuiterd en is als autoschadebedrijf gespecialiseerd in autotechniek. Schuiterd Autotechniek heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat wij u kwaliteit bieden. Daarom een oplossing vinden voor een probleem dat door anderen niet gevonden en opgelost kan worden een van onze expertises. Daarnaast heeft u bij onze autogarage 24 maanden garantie op reparatie en onderdelen. Ook vinden wij het belangrijk dat u geen verborgen kosten zult krijgen. Met andere woorden, autogarage Schuiterd Autotechniek zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent qua kosten.


De diensten van autogarage Schuiterd Autotechniek

U bent bij onze autogarage in Nijverdal aan het juiste adres voor meerdere diensten. Allereerst kunt u bij Schuiterd Autotechniek terecht voor onderhoud aan uw auto. Een kleine onderhoudsbeurt is voor ons geen probleem, maar een grote onderhoudsbeurt is ook mogelijk bij Schuiterd Autotechniek. Wij doen dit voor personenwagens, bedrijfswagens, campers, en caravans tot 3500 kilo. Daarnaast bieden wij schadeherstel aan, dit heeft u nodig als uw auto een beschadiging heeft opgelopen. Een deuk uitdeuken behoort hier bijvoorbeeld toe, net als het vervangen van kapotte onderdelen. Tevens kunnen wij uw auto APK keuren. Bij diesel auto's moet dit elk jaar, terwijl een benzineauto om de twee jaar gekeurd moet worden. Bovendien in- en verkopen wij ook nog personenauto's bij onze autogarage. Zowel nieuwe auto's als occasions vindt u bij Schuiterd Autotechniek.
Neem contact op met Schuiterd Autotechniek

Mocht u contact op willen nemen met Schuiterd Autotechniek om een afspraak te maken, een offerte op te vragen of om andere redenen, dan zijn er verschillende opties. U zou kunnen bellen naar 085-2081344 of u kunt een mail sturen naar info@schuiterdautotechniek.nl.

2 Jaar Garantie

Op onderdelen en onderhoud

Persoonlijk

Altijd tijd voor de klant

Betaalbaar

En geen verborgen kosten