In- en verkoop

Auto kopen verkopen Nijverdal / Hellendoorn

Schuiterd Autotechniek regelt de in- en verkoop van auto's. Een auto kopen in Nijverdal kan dus zeker bij ons. Een nieuwe auto kopen behoort hierbij tot de mogelijkheden, maar het is ook mogelijk om een tweedehands auto te kopen. Wij verkopen overigens alleen personenauto's. Wij voeren dan namelijk een zoekopdracht uit waarna wij de bedrijfsauto aan u kunnen verkopen. Als een auto kopen in uw planning staat en u elders een voertuig hebt gezien die u mogelijk wilt aanschaffen dan kunt u de hulp en het advies van Schuiterd Autotechniek inschakelen. 

Schuiterd-DSCF3014

Auto leasen of financieren bij Schuiterd Autotechniek

Naast een auto kopen kunt u bij Schuiterd Autotechniek ook een auto leasen. Bij de aankoop van een nieuwe auto behoort leasen tot de mogelijkheden, maar ook als u ervoor kiest om een occasion te kopen kunt u gebruik maken van de lease constructies. Dit geldt voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Een auto kopen is natuurlijk niet gewenst bij zakelijke klanten, die maken liever gebruik van zakelijk leasen. Dit behoort tevens tot de mogelijkheden van Schuiterd Autotechniek. Hierbij helpen wij u natuurlijk graag, net als bij alle andere financieringsmogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Ons aanbod gebruikte auto's

Bekijk ook ons aanbod gebruikte auto's onder het kopje occasions. Bent u op zoek naar iets specifieks en wilt u assistentie bij de aankoop van een gebruikte of nieuwe auto? Neem dan ook gerust contact op, onze experts helpen u graag met het vinden van een juiste oplossing. Door onze jarenlange ervaring in de autotechniek kunnen we u helpen bij de aankoop van uw auto, zo heeft u zelf geen technische kennis nodig.

Foto door Kaboompics .com via Pexels

2 Jaar Garantie

Op onderdelen en onderhoud

Persoonlijk

Altijd tijd voor de klant

Betaalbaar

En geen verborgen kosten