Diensten

Wat kunnen we?

Bij ons is geen brug te ver, door onze jarenlange ervaring in de automotive industrie kunnen we in praktisch elk geval van dienst zijn.

Wij repararen niet alleen auto's maar kunnen bijvoorbeeld ook voorzien in het herstel van schade aan uw auto. Hieronder een overzicht van wat we zoal kunnen, maar schroom niet om contact op te nemen als u met een vraagstuk zit.

Schuiterd_Autotechniek_51 Schuiterd_Autotechniek_31 Schuiterd-DSCF2971 Schuiterd_Autotechniek_96 Schuiterd-DSCF2909 Schuiterd_Autotechniek_111

Een greep uit onze dienstverlening

Één van onze speciliteiten: versnellingsbak spoelen

Naast regulier onderhoud houden we ons ook bezig met het spoelen van automatische versnellingsbakken, dit is een specialistisch klusje dat niet elk garagebedrijf kan uitvoeren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het spoelen van de automatische versnellingsbak, heeft uw auto meer dan 100.000 km gelopen dan zou het nuttig kunnen zijn de versnellingsbak een keer te spoelen.

Ondervindt u onderstaand problemen dan is het sterk aan te raden langs te komen bij ons in de garage, deze symptomen kunnen wijzen op problemen met de automatische versnellingsbak.

Wilt u meer informatie? Kom dan gerust een keer langs, we kijken graag met u mee en voorzien u van een eerlijke oplossing.

2 Jaar Garantie

Op onderdelen en onderhoud

Persoonlijk

Altijd tijd voor de klant

Betaalbaar

En geen verborgen kosten