Auto Onderhoud

Onderhoud aan uw auto

Onze autogarage heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Tevens kunt u op zaterdag bij ons terecht, de openingstijden zijn dan van 09:00 uur tot 13:00 uur. Auto onderhoud doen wij voor verschillende soorten voertuigen. Alle soorten personenwagens kunnen bijvoorbeeld bij ons terecht, met een limiet van 3500 kilo. Ook voor auto onderhoud aan bedrijfswagens tot 3500 kilo kunt u een afspraak bij Schuiterd Autotechniek maken. Hier vallen campers en caravans ook onder. 

Schuiterd-DSCF2919 Schuiterd-DSCF2934

Auto onderhoud door Schuiterd Autotechniek

Voor auto onderhoud hoeft u in de regio Nijverdal / Hellendoorn niet verder te zoeken dan Schuiterd Autotechniek. Er zijn meerdere soorten auto onderhoud die uitgevoerd kunnen worden door Schuiterd Autotechniek. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een versnellingsbak spoelen, maar ook een auto uitlijnen of een auto balanceren behoort tot de mogelijkheden bij Schuiterd Autotechniek. Ook kunt u voor een kleine of grote beurt bij ons terecht, net als dealer onderhoud. Een kleine beurt is nodig als u 15 duizend kilometer hebt gereden, terwijl auto onderhoud in de vorm van een grote beurt pas nodig is bij 30 duizend kilometer. Dealer onderhoud zal nog veel langer duren, dit moet namelijk pas bij 60 duizend kilometer gebeuren. Gemiddeld legt een Nederlandse personenauto per jaar 13 duizend kilometer af, dus zo goed als elk jaar zal uw auto een kleine beurt nodig hebben.

Neem contact op met Schuiterd Autotechniek

Mocht u contact op willen nemen met Schuiterd Autotechniek om een afspraak te maken, een offerte op te vragen of om andere redenen, dan zijn er verschillende opties. U zou kunnen bellen naar 085-2081344 of u kunt een mail sturen naar info@schuiterdautotechniek.nl. Bovendien zijn wij elke doordeweekse dag geopend van 08:00 uur tot 17:30 uur, met een pauze tussen 12:30 uur en 13:00 uur, langskomen kan dus ook.

2 Jaar Garantie

Op onderdelen en onderhoud

Persoonlijk

Altijd tijd voor de klant

Betaalbaar

En geen verborgen kosten