Schadeherstel Nijverdal / Hellendoorn eo

Schade aan uw auto?

Als uw auto schade heeft opgelopen dan moet dit verholpen worden door middel van schadeherstel. In Nijverdal / Hellendoorn en omstreken bent u hiervoor aan het juiste adres bij Schuiterd Autotechniek. Schadeherstel is bij onze autogarage mogelijk voor alle soorten personenwagens, maar ook bij schade aan een bedrijfswagen kunnen wij zeker helpen. Bovendien kijkt Schuiterd Autotechniek bij schadeherstel verder dan alleen het herstellen van de blikschade. Nadat wij schadeherstel hebben toegepast op uw auto, krijgt u 24 maanden garantie op de reparatie en de onderdelen. Bovendien zullen wij van tevoren een offerte opstellen zodat u precies weet wat de kosten gaan worden. 

Schuiterd-DSCF2963

Auto uitdeuken door Schuiterd Autotechniek

Bij schadeherstel komt het vaak voor dat blikschade verholpen moet worden, al moet Schuiterd Autotechniek ook regelmatig kapotte onderdelen vervangen. Bij blikschade moeten wij bovendien regelmatig een auto uitdeuken. Hierbij maken wij graag gebruik van het uitdeuken zonder spuiten. Deze vorm van schadeherstel wordt gebruikt door Schuiterd Autotechniek om deukjes uit de auto te halen zonder dat het gespoten hoeft te worden. Dit zorgt ervoor dat de kosten veel minder zullen zijn. Een auto uitdeuken zonder spuiten is bovendien ontzettend handig omdat het minder tijd kost voor Schuiterd Autotechniek. U profiteert er dus van, maar wij ook!

Neem contact op met Schuiterd Autotechniek

Mocht u contact op willen nemen met Schuiterd Autotechniek om een afspraak te maken, een offerte op te vragen of om andere redenen, dan zijn er verschillende opties. U zou kunnen bellen naar 085-2081344 of u kunt een mail sturen naar info@schuiterdautotechniek.nl. Bovendien zijn wij elke doordeweekse dag geopend van 08:00 uur tot 17:30 uur, met een pauze tussen 12:30 uur en 13:00 uur, langskomen kan dus ook.

Foto door acavoulacos (CC BY-ND 2.0.) via Flickr

2 Jaar Garantie

Op onderdelen en onderhoud

Persoonlijk

Altijd tijd voor de klant

Betaalbaar

En geen verborgen kosten